JellyPages.com

Halaman

Sabtu, 5 Julai 2014

Ramadhan 2014

Harini 06/07/2014.. Dah genap seminggu kita menunaikan ibadah puasa.. kepada semua umat Islam, selamat berpuasa.. puasa jangan tinggal ye..hehe.. Gambar diatas ni gambar raya thun 2013..  Lama dah, tapi saja-saja upload untuk sekadar mencuci mata.. cewahh.. hihi..

Khamis, 16 Januari 2014

Asyik-asyik Cameron Highlands..

Assalamualaikum.. dengan ini sy Mohamad Saiful Bin Sakri dot dot dot
haha.. ok lah, masa ni cuti tahun lpas punya (26 Disember 2013).. Tarikh keramat tu, mcm2 peristiwa jadi pada tarikh tu, tsunami apa semua.. Tapi kali ini kami pergi jlan-jalan dkt Cameron. Tktahu nak pegi mna dah, dah habis berbincang dah.. Kputusan muktamad Cameron Highland! Buah tangan takda ye, yg ada cuma gambar untuk kenang-kenangan.. hehe.. kami pergi bertiga saja.. aku, abang aku dan sorang lagi kawan aku.. Tngok lah, sekadar mencuci mata.. =D

Ni yg pakai kemeja biru ni lah abang aku, Shafiq namanya..  

Yg ni pulak, Razif.. Handsome+ jambu.. baik orangnya..hihi

Yg ni aku! wahh, tak hansome pon..haha.. abaikan muka aku..

Depan taman Lavender, setiap kali pegi msti penuh parking.. nasib baik ada satu parking kosong.. sempat la kami mencelah..

Orait.. Dia jadi driver, berhemah gila2.. tp dia drive masa pegi ja, masa balik aku jgk jdi mngsa kna drive.. aptb -_-
Apa pun, mmg best lah haritu.. Walaupun keadaan cuaca tak begitu memberansangkan,hujan renyai2.. btambah sejuk la kami.. hehe.. sampai sini jelahh , sekian.. Terima Kasih semua ;)

Selasa, 14 Januari 2014

Mengharapkan sesuatu yang tak mungkin menjadi hak kita.

Awak! 
Saya cuma mengharapkan awak menjadi milik saya suatu hari nanti,
dan saya cuma nak kejujuran serta keikhlasan dalam perhubungan.
Maaflah kalau buat awak terasa hati.
Saya tak paksa awak, saya akan undur diri kalau awak menolak. =')

Khamis, 9 Januari 2014

Gantung tak bertali?

Assalamualaikum.. dah lama tak menaip ni, keras tngan rasa.. hehe, takda idea nak letak dalam ni.. huhu.. Aku tak faham lah, apakah disebalik maksud gantung tak bertali? .. Ada sapa2 yg boleh tolong jelaskan tak.. 

Semalam lah punca segala-galanya bila ada org ckp dkt sy pasal awk.. Memang lah kita cuma kaawan, sy pon faham keadaan awk skrang mcm mna.. Tapi sy tak pernah anggap awk sbgai kawan biasa, bila hati dah sayang nak buat mcm mna kan? Sy silap, sy tak sepatutnya berharap apa-apa dkt awk.. Nasib baik lah kita baru, jadi taklah sedih sngt sy..heee..

 Apa pon, awk maasih dgn dia lg.. sy taknak masuk cmpur urusan awk, nt awk ckp sy mnyibuk pulak kan.. Persoalan sy skrng, knp gantung tak bertali? Knp tak lepaskan? Sebab apa eh.. Sy tahu, awk takda blog..kikiki.. Takda tempat sy nak luah selain blog nih.. bersambung..